17 بهمن 1402

زمین های منتقل شده حسب قانون اصلاحات اراضی

دسته بندی : اسناد و املاک | الزام به صدور سند مالکیت
آرمان شرافتی زنگنه
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر پدرمادر بزرگم من یک سری زمین داشته که دست رعیت بوده و الان فوت کرده اند ما الان میتونیم برای گرفتن سند و سهم الارث خودمون اقدام کنیم چون بقیه وراث تمایلی ندارند یا فوت شده اند یا خارج از کشور هستند ما فقط انحصار وراثت مادر بزرگم و نیز فرم 19 که تمام اموال ایشون وسهمشون که یک پنجم است را نشام می دهد را داریم در ضمن برگه های سندها که قدیمی است گم شده از خود پدر بزرگم که سال
1313 فوت شده جز شمارهرشناسنامه هیچی نداریم مامیتونیم اقدام کنیم چکار باید انحام دهیم ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بنا بر اختیارات واصله به وزارت کشاورزی دولت شاهنشاهی حسب ماده 15 قانون اصلاحات اراضی مصوب 1341 زمین ها به كسانيكه مشمول دريافت زمين بودند به بهاي خريداري شده منتقل نموده است لذا گردش ثبتی برای اثبات مالکیت فعلی مورد نیاز است