19 بهمن 1402

وضعیت حضانت فرزندپس ازطلاق

دسته بندی : خانواده | حضانت
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من 40 روزه زایمان کردم احساس میکنم بیش از حد وابسته بچم شدم همش حس نگرانی دارم بابتش همش دلم گرفته . قرار بود تا 40 ام سوگند من بمونم خونه مامانم اینا تا خوب شم بعد بیام سر خونه زندگیم . کم مونده بود 40 ام تموم شه به شوهرم گفتم من دندون پزشک برم بعدش بریم خونمون برگشت گفت میبریم میزاریم خونه پدرش بعد میریم من استرس گرفتمو گفتم نمیتونم بهشون بسپرم میترسم از دستشون بیوفته . به خداوندی خدا نه اینکه هدفم باشه اونا بچشونو نبینن به نمیتونم بغل کسی بدمش حتی وقتی پدر مادر خودمم بغلش میکنن بهشون چند باری میگم نیوفته سوگند ...
شوهرم اون حرفو ک ازم شنید زد ب سیم اخر و گفت طلاق .
من میخوام بدونم بچمو ازم میگیرن ؟؟؟؟من سوگندم نباشه دق میکنمممم
من چیکار کنم ترو خدا ب کمکتون نیاز دارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر. حضانت فرزندباشماست وازشماگرفته نمی شود.ضمناًتوصیه می شودبه مشاورخانواده مراجعه کنیدتا مشکلات بین شماوهمسرتان حل وفصل شود.موفق باشید