19 بهمن 1402

ازدواج مجدد با اجازه دادگاه

دسته بندی : خانواده | ازدواج مجدد
سهراب کلانتری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من متاهلم
با یه دختر خانوم ک 23 سالشه میخوام ازدواج‌مجدد کنم
رضایت پدرشو ندارم
طبق چه شرایطی و‌در چه صورتی میتونم‌عقدش کنم و باهاش ازدواج‌کنم؟
نیاز ب رضایت همسراولم هس؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما برای ازدواج مجدد باید از دادگاه اجازه ازدواج بگیرید که برای این اجازه یا باید همسرتان رضایت داشته باشد و یا اینکه زوجه تمکین نکند و شما حکم الزام به تمکین بگیرید و با اخذ گواهی عدم نشوز دا‌دخواست ازدواج مجدد بدهید. اگر پدر دختر رضایت نداشته باشد باید دا‌دخواست بدهد و با اجازه دادگاه ازدواج کند که به نظر با توجه به شرایط شما به نظر دادگاه به راحتی چنین اجازه ای صادر نمی کند.