20 بهمن 1402

صاحب جهیزیه خریداری شده توسط زوج، خود زوج است

دسته بندی : خانواده | استرداد جهیزیه
فاطمه اسپرهم
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام تشکر از شما و همه عوامل
سوال من این است من و خانم به صورت تعافوقی طلاق بگیریم . خانه بابت مهریه در محضر ثبت شده و در برگه نوشته شد تمام مطالبات خانم از شوهر گرفته شده ثبت شده الان یک یا دو جلسه دادگاه مانده به طلاق کامل میخواستم بدونم بعداز طلاق لوازم منزل برای چه کسی هست خانم بدوم جهاز. و کلا چند تیکه لوازم معمولی اومده الان تکلیف این لوازم منزل به چه صورت میشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در متن دادنامه به جهیزیه اشاره میشود ولی شما با در دست داشتن مدارک خرید جهیزیه، میتوانید مانع صدور رای استرداد جهیزیه به خانم شوید