20 بهمن 1402

ابطال وکالت در طلاق و سلب حضانت فرزند

دسته بندی : خانواده | حضانت
فاطمه اسپرهم
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ، همسر من رابطه نامشروع با یه نفر داشت که گرفتمش طرف براش کارت هدیه با متن عاشقانه گرفتا بود و ده سال تماس تلفنی و پیامکی داشتن ، خود طرف هم تو پیامک رابطه ده سالشون رو برا من اعتراف کرد که پیامک هاش موجوده، من به خواهش و التماس خواهر زنم شکایت نکردم و به خانومم وکلات بلاعزل طلاق دادم و اونم مهریه و جهیزیه و کلیه حقوق ناشی از زوجیت رو به من ابراء کردند، دو تا سوال داشتم
1 ، آیا همسرم من میتونه جهیزیش رو از من دوباره بخواد؟
2، آیا میتون با اثبات رابطه نامشروع با اعترافات پیامکی طرف وکالت حق طلاقم رو باطل کنم و حضانت پسر 12 ساله ام رو بگیرم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما میتوانیتید شکایت کنید اینکه خودتان انتخاب کردید شکایت نکنید دلیل نمیشود تا بتوانید وکالت در طلاق را باطل کنید اگر بلاعزل نباشد میتوانید عزل کنید وگرنه هیچ اقدامی متقور نمیباشد در خصوص جهیزیه ، اگر فاکتور و دلایلی مبنی بر اینکه شما خریداری کردید دارید میتوانید جهیزیه را مسترد نکنید در خصوص سلب حضانت هم عرض کنم سلب حضانت نیاز به اثبات عدم صلاحیت مادر دارد