20 بهمن 1402

برای تغییر اسم فک کردم شهر خودم صادره خوانده رو زدم ثبت احوال شهر خودم قاضی هم رای بنفع من داده

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تغییر نام
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام برای تغییر اسم فک کردم شهر خودم صادره خوانده رو زدم ثبت احوال شهر خودم قاضی هم رای بنفع من داده ولی ثبت احوال اعتراض زده گ ب ثبت احوال این فلان شهر مربوطه حالا چکار کنم که تجدیدنظر رای اولیه تایید کنه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام از آنجا که رسیدگی به دعاوی راجع به اسناد ثبت احوال با دادگاه محل اقامت خواهان است، دعوی تغییر نام کوچک در صلاحیت دادگاه محل اقامت خواهان (شما) بوده ولی باید خوانده دعوا به طرفیت اداره ثبت احوال محل صادرکننده سند سجلی مطرح گردد. منتظر رای تجدید نظر باشیداگر حکم را تایید کرد که هیچ ، ولی اگر دعوا ی شما را رد نمود مجدد دادخواست دهید و مجددا در همان شهر خودتان و خوانده ثبت احوال صادر کننده سند سجلی باشد .در قسمت خواسته و قسمت منضمات و دلایل به این پرونده و شماره آن در بدوی و شماره دادنامه بدوی اشاره کنید .موفق باشید ..اگر سوالی داشتید می توانید از قسمت مشاوره تلفنی سایت اقدام نمایید...