20 بهمن 1402

ایا زن میتواند برای صیغه و اتمام ان اقدام کند؟

دسته بندی : خانواده | الزام به بذل مدت متعه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
چند تا سوال داشتم اول زنی از همسرش با وجود 4 فرزند حدود 15 سال پیش جدا شده زن رو مجبور کردن برای دیدن فرزندان صیغه 99 ساله همسر سابق بشه صیغه نامه دستی روی برگه سفید معمولی با شاهد و حضور روحانی بوده در حال حاظر زن خواستار باطل شدن صیغه نامه است و مرد خودداری می‌کنه زن چطور می‌تونه اقدام قانونی کنه و صیغه رو باطل کنه
دوم یکی از فرزندان پسر 20 ساله دو هفته پیش فوت شدن از سن 3 سالگی تا فوتشون پیش مادر بودن با برگه دستی حضانت با مهر شورای روستا پدر قصد داره با صیغه نامه طلب کل دیه پسر فوت شده رو انجام بده آیا می‌تونه این کارو انجام بده یا شکایت قضایی علیه زن کنه

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ پاسخ سوالات شما در مواردی مشابه بطور کامل توسط بنده ارائه شد.در مورد اتمام صیغه نامه میتوانید در شرایطی الزام ب بذل مدت را با دادخواست بخواهید تا حسب رسیدگی مرد مکلف ب بذل مدت شود همچنین در خصوص دیه ب شما تعلق میگیرد و مرد نمیتواند ممانعت کند در اینصورت حق طرح شکایت حقوقی یا کیفری را بطرفیت ایشان خواهید داشت موید باشید