20 بهمن 1402

من میخوام درخواست مهریه بدم و دارم با همسرم زندگی میکنم هیچ گونه خرجی و توجه کوچکی به زندگیمون نداره

دسته بندی : خانواده | ترک انفاق
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشی خدمت شما من میخوام درخواست مهریه بدم و دارم با همسرم زندگی میکنم هیچ گونه خرجی و توجه کوچکی به زندگیمون نداره و چون آشنا نیستم با این راه مشاور میخواستم ممنونم از شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی می توانید مهریه خویش را اول با مراجعه به دفتر ازدواجی که اقدام به ثبت ازدواجتون نمودن مراجعه و مهریه خویش را به اجرا بگذارید .همچنین می توانید دادخواست مطالبه نفقه مطرح نمایید در صورت نیاز به مشاوره کامل گزینه مشاوره تلفنی را انتخاب فرمایید.