21 بهمن 1402

تقاضای طلاق از طرف زوجه

دسته بندی : خانواده | ابطال ثبت واقعه طلاق
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.قضیه از این قرار ه که دو نفر با هم ازدواج کردن در صورتیکه پدر داماد راضی به ازدواج نبوده و بعد چند ماه از ازدواج متاسفانه عروس رو از خونه بیرون کرده بدون خرجی و نفقه ولی شناسنامه و کارت ملی ایشون رو ندادن بهش.امروز براش پیامک طلاق اومده که ایشون فکر کرده همسرش تقاضای طلاق داده در صورتیکه وارد سامانه که شده متوجه شده از طریق شناسنامه و کارت ملی خودش، خانواده همسرش از طرف خودش تقاضای طلاق دادن یعنی یجوری کلاهبرداری که حق و حقوق این بندهخدارو ندن و وانمود کنن که خودش تقاضای طلاق کرده.راهکار چیه؟ چجوری باید ثابت کرد که تقاضای طلاق از طرف خانواده شوهر بوده با کلاهبرداری؟؟؟ ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.چنین امری بسیار غیر ممکن به نظر می رسد چرا که در زمان ثبت دادخوست طلاق در دفتر خدمات قضایی احراز هویت صورت می گیرد در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست مشاوره با بنده را ارسال بفرمایید