22 بهمن 1402

آیا درفرض سوال طوهر خواهر مالک این ۳ دانگ است؟

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند رسمی ملک
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
خواهرم با شخصی ازدواج موقت می‌کند و همسرش از بیماری اوسواستفاده کرده و خواهرم رابه املاک برده و سه دانگ خانه اش که قلنامه میباشد تفاهمی بدون آنکه مارادرجریان بگذارد به نام خود می کند و بعداز شدید شدن بیماری خواهرم او رادربیمارستان رها کرد و ماشین خواهرم می بلد متواری می شود حالا که خواهرم از دنیا رفته طلب سه دانگ خانه را دارد آیا این سه دانگ به این ظالم می رسد یا خیر ممنون میشم جواب بدید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر به موجب مبایعه نامه تنظیمی همسرشان مالک آن 3 دانگ هستند .