22 بهمن 1402

چگونگی دریافت سند املاک قولنامه ای و موارد کم کردن مالیات بر ارث

دسته بندی : ثبتی | امور اسناد
لیلا فرجامیان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر. در مورد چگونگی گرفتن سند رسمی برای املاک قولنامه ای سوال داشتم و اینکه زمان حصر وراثت به چه موضوعات و نکاتی باید توجه کرد که به مسائل حقوقی برنخورد و مالیات و امتیازی بیشتری به نفع دولت نپردازم.ممنون از شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

صدور سند رسمی مالکیت مستلزم دریافت استعلامات از شهرداری و اداره امور مالیاتی است و همچنین با تکمیل مدارک لازم و اقدامات تعیین شده با مراجعه به واحد ثبتی تشکیل پرونده داده میشود . راه های کم کردن مالیات بر ارث برحسب شرایط وراث انتخاب میشوند استفاده حداکثری از معافیت مالیاتی با توجه به استناد به بدهی متوفی ، درخواست مهریه زوجه میتواند راهکار باشد.