24 بهمن 1402

تجمیع سوابق بیمه دستگاه دولتی با بیمه تامین اجتماعی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام تامین اجتماعی به انتقال سوابق بیمه ای به سایر صندوق ها و یا الزام به پذیرش انتقال سوابق از سایر صندوق ها به تامین اجتماعی
فاطمه اسپرهم
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
احتراما اینجانب دارای 30 سال و 6 ماه سابقه پرداخت تامین اجتماعی و 53 سال سن هستم که از این مقدار سابقه حدود 8 سال در بخش خصوصی و مابقی در بخش دولتی بوده است جهت باز نشستگی که اقدام کردم سازمان تامین اجتماعی اظهار کردند که من شرایط باز نشستگی را دارم ولی چون در بخش دولتی هستم نمی توانند راسا بازنشسته کنند و پیشنهاد کردند به هرطریقی من از سازمان دولتی جدا شده و پس از پرداخت یکماه بیمه اجتماعی بازنشسته شوم
از دستگاه متبوعه هم تقاضای بازنشستگی کردم که استناد به ماده 103قانون خدمات کشوری کرده و با بازنشستگی من مخالفت کردند
در همین حال دستگاه متبوعه  سوابق سنوات  کارمندان شرکت‌های تابعه را با صدور دستورالعملی  به سوابق دولتی آنان اضافه نمود که بعلت اینکه سنوات من جزو  شرکت‌های تابعه نبود شامل حال من نشد
حال سوال من این است که اولا  چرا دستگاه متبوعه در قبول سوابق خصوصی برای اینجانب تبعیض قائل شده اند ثانیا چرا قانون تامین اجتماعی مبنی بر بازنشستگی با 30 سال پرداخت بیمه و 50 سال سن اجرا نمی شود و ثالثا چرا قانون تجمیع سوابق در مورد من اجرا نمی شود (ظاهرا این قانون فقط برای سازمانه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ابتدا اظهارات و خواسته خود را به اداره مربوطه پست کنید و یا از طریق اظهارنامه موضوع را به مدیر دستگاه منعکس و خواسته خود را مطالبه کنید، در مدت سه ماه اگر جوابگو نبودند در دیوان عدالت موضوع را مطرح بفرمایید موفق باشید