24 بهمن 1402

شرایط اذن طلاق در عقدنامه

دسته بندی : خانواده | ابطال ثبت واقعه طلاق
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من میخام ازدواج کنم میخام حق طلاق به صورت محضری از همسرم بگیرم باید چکار کنم نکات و شزایط لازمه رو لطفا بهم بگین چه جوری و کجا برم راهنمایی کنین ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید در شرایط ضمن عقد پسند نکاح درخواست نمایید حق طلاق زوجه در عقدنامه قید شود در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید