26 بهمن 1402

الزام به تحویل ملک والزام به تنظیم سندرسمی انتقال

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند رسمی ملک
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام چند سال پیش زمینی به مساحت 100 متر از یک زمین مشاع به عنوان بخشی از مهریه در عقد صیغه در دفتر خانه به نامم گردید اما جای دقیق ملک و سند مادر را هنوز به من ندادند برای گرفتن سند تک برگ نیاز به نقشه مادر و همینطور دانستن جای دقیق ملک نیاز است باید چکار انجام دهم آیا باید شکایت کنم یا الزام ایشان از دادگاه را بخواهم ؟لطفا متنی را که برای شکایت یا درخواست الزام باید انجام بدم را برایم بنویسید تا در دفتر قضایی ثبت کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.بستگی به این داردکه آیاآن اراضی مفروزالرعیه هستندیاخیر؟مطلب دیگراینکه اگرمفروزالرعیه نیستندچاره ای نداریدجزاینکه ابتدادادخواست الزام به تنظیم سندرسمی اننقال علیه همسرسابقتان ونیزفروشندگان قبلی ومالک اصلی مطرح کنیدوسپس دادخواست افرازیاتقسیم مطرح کنید.موضوع نیازبه بررسی ودقت زیادداردکه درنهایت بتوانیدحکم لازمه رابگیرید.توصیه می شودازقسمت مشاوره تلفنی بایکی ازوکلای همکار مشورت کنیدوسپس اقدام کنید.ضمناًنوشتن دادخواست پس ازمشاوره تلفنی ارقسمت درخواست های حقوقی امکان پذیراست.موفق باشید