28 بهمن 1402

چگونه هم سطح نبودن کوچه باید مرتفع شود؟

دسته بندی : شهرداریها | سایر دعاوی
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام.درکوچه با توجه به وضعیت جغرافیایی چندین کوچه فرعی هست وشامل حدود 10 خانوار هستیم.دو نفر از خانوارها با هم مشکل دارند.با این مضمون که خانه مادرشاکی که سطح کوچه فرعی ایشان( که آسفالت هم دارد) با بقیه کوچه ها(که آسفالت ندارند) یکی نیست وحدود 40 سانت پایینتراست.در وسط کوچه اصلی لوله آب کشاورزی زیر زمین می باشدشخص شاکی از شخص دیگر که خانه او قدیمی است به علت اینکه باید لوله آب پایینتر برده شود و سطح سایرکوچه ها پایینتر بیاید معترض است در صورتی که خانه های دیگر که برخی از آنها تازه ساخت است مجوز ساخت از شهرداری و تعیین سطح کوچه و ساخت خانه توسط خود شهرداری اعلام شده و پایانه کار گرفته اندو امکان پایینتر بردن کوچه به دلیل اینکه حیاط خانه ها بالاتر از سطح کوچه قرار می گیرد وجود ندارد. مهندسین شهرداری چندین مرتبه آمده اند و بابت کوچه فرعی شاکی جهت موارد باران و غیره موارد اصلاحی از قبیل چاه مدنظر دارند و اعلام نمودند.اما شاکی چندین بار از اجرای کارآسفالت توسط شهرداری در هنگام کار ممانعت به عمل آورده است. هیچ طریقی شاکی راضی نشد.لطفا بگوئید چکار کنیم ؟چطوری؟ وچه مراحلی را انجام دهیم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام شما می توانید طرح شکایت کیفری تحت عنوان مزاحمت علیه خانواده ای که شاکی شما هستند طرح کنید و یا در مقام دفاع و در خصوص شاکی اذعان کنید موضوع در ارتباط با شهرداری است و شما هیچگونه مدخلیتی در خصوص موضوع ندارید و اساسا مسئله شهرداری است.وباید توسط شهرداری مرتفع شود موفق باشید.