28 بهمن 1402

چند سال پیش ازدواج کردم و تمام وسایلامو پولشو دادم جهازمو ب سلیقه مادر شوهرم گرفتم و فاکتور به اسم اونه

دسته بندی : خانواده | جهیزیه
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من چند سال پیش ازدواج کردم و تمام وسایلامو پولشو دادم جهازمو ب سلیقه مادر شوهرم گرفتم و فاکتور به اسم اونه میترسم تا دعوا میشه منو بندازه بیرون و وسایلامو برا خودش بگیره و فاکتورا به اسم خودشه منم روم نمیشد و از رو اعتماد گفتم مشکلی نیست ولی بعد چند سال شناختمش که ممکنه چه کارایی ازش بربیاد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی کلیه فیش های پرداختی را که شما واریز نموده اید جمع آوری نموده و در کنار آن یک صورتجلسه کتبی با همسرتان تنظیم و اموالی که متعلق به شما است در آن با مشخصات و جزییات ذکر گردد و تاریخ زده و امضا طرفین برسد و همسر و مادر همسرتان هم زیر آن را امضا کنند .و شما و دو شاهد هم از طرف شما امضا کنند .