29 بهمن 1402

برداشتن وسایل منزل وپول پیش منزل

دسته بندی : خانواده | استرداد جهیزیه
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وسایل خونه و پول پیش خانه قول نامه بنام منه میتونم وسایل خودم رو بردارم بدون اعتراض همسرم همه رو خودم تهیه کردم شوهرم بهم خیانت کرده شنود دارم پیام ازشون دارم الان می‌خوام ماشینم و وسایل خونم را بردارم میشه راهنماییم کنید ممنونم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید دادخواستی دایر بر استرداد جهیزیه علیه ایشان مطرح نمایید در مورد پول پیش هم چون اجاره نامه به نام شما است قانونا شما مستحق مبلغ پیش پرداخت هستید