29 بهمن 1402

نحوه ی رفع تعلیق شناسه ی ملی

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، شرکتی در سال 58 تاسیس شده و تا اواخر سال 59 مشغول به فعالیت بوده اما الان طی پیگیری از اداره ثبت شرکتها وضعیت شناسه در سال 93 طی درخواست و مکاتبه از استان لغو اعتبار شده، الان برای پیگیری این شرکت چه اقدامی باید انجام شود؟

سوال دوم اینکه شماره اشتراک و بدنه کنتور برق یک ملک که در سال 1358 خریداری شده موجود است اما با پیگیری که انجام شده در حال حاضر قبض و مشترکی با این شماره اشتراک و بدنه وجود ندارد، حال چگونه میتوان پیگیری کرد که این شماره کنتور و اشتراک متعلق به این ملک بوده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم از طریق سامانه ی ثبت من ،اطلاعات شرکت را تکمیل و درخواست رفع لغو اعتبار نمایید. در مورد سوال دوم باید به قبض های دستی که قبلا صادر می شد استناد کنید یا به واحد بایگانی اداره برق مراجعه نمایید البته اگر بعد از این همه مدت،اسناد مربوطه در بایگانی باشد.