30 بهمن 1402

میزان اعتبار ذکر شرط ذیل قرارداد وکالت...

دسته بندی : حقوقی | وکالت
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، با وکیلی جهت انجام کاری قرارداد بسته ام و قرار شده اگر نتوانست کار را انجام دهد، با کسر 2 ملیون تومان از حق الوکاله، ما بقی را به من برگرداند. این موضوع را در قرارداد به صورت دستی اضافه نمودند. در ذیل قرار داد بندی به صورت چاپی وجود دارد: پس از انعقاد قرارداد و پرداخت حق الوکاله و تنظیم موضوع وکالت توسط وکیل چه بعد از ثبت و ارسال آن و یا قبل از ثبت و ارسال آن به دادگاه چنانچه موکل در هر مرحله ای منصرف گردد، حق الوکاله دریافتی مسترد نخواهد شد. آیا این بند، نوشته های دستی را نقض نمیکند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی با عنایت به اینکه شروط مندرج در قراردادهای وکالت به صورت پیش فرض می باشد در صورت حدوث اختلاف می توانید به شرط مندرج در ذیل وکالتنانه استناد و تقاضای استرداد وجه نمایید .شایان ذکر می باشد مبلغ حق الوکاله مندرج در قرارداد ملاک عمل خواهد بود. موفق باشید