07 اسفند 1400

تقلید از برند نرم افزارب

دسته بندی : تجاری | الزام به ثبت علامت تجارتی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام و احترام
ما یک مجموعه ی نرم افزاری هستیم که یک نرم افزار کمکی برای یکی از سرویس های برگزاری کلاس انلاین کشور (بنام اسکای روم) برنامه نویسی کردیم. نام نرم افزار رو گذاشتیم اسکای روم یار. حالا میخواییم بدونیم چه اقداماتی رو باید انجام بدیم تا شرکت اسکای روم بابت مالیکت فکری و کپی رایت از ما بابت انتشار این نرم افزار شکایت نکند؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام کاربر گرامی اگر برند مورد نظر شما با برندی که قبلاً ثبت شده است مطابقت داشته باشد و یا شبهه ای ایجاد نماید می توانند علیه شما شکایت نمایند. اگر مالکیت فکری در خارج از کشور ثبت شده باشد شرایط کمی متفاوت می باشد.