01 اسفند 1402

امکان ممانعت از اشتغال زوجه

دسته بندی : خانواده | منع اشتغال زوجه/زوج (غیر مالی )
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده حدود 14 سال هست که ازدواج کردم و دو فرزند دارم. خانمم از اوایل ازدواج بصورت پاره وقت در شرکت های مختلف کار حسابداری انجام می‌داد و بنده هم مخالفتی نداشتم ولی از دو سال پیش که بصورت تمام وقت در یک شرکت مشغول بکار شده اصلا به وظایف همسرداری، بچه داری و خانه داری اش نمیرسه و من از این موضوع خیلی ناراحت هستم هروقت هم که به ایشون میگم سر کار نره از خواسته من طفره میره در حالی که الحمدلله از نظر مالی هم به کار ایشون نیازی ندارم. چند بار هم سر این موضوع دعوامون شده بطوریکه فرزندانم خیلی ترسیدن. بخاطر بچه هام نمیخوام زندگیم تلخ بشه. میخواستم ببینم از نظر قانونی میتونم جلوی سر کار رفتن ایشون رو بگیرم ضمن اینکه ایشون از نظر زناشویی اصلا از من تمکین نمیکنه و من از این بابت هم از ایشون شاکی هستم
ممنون میشم بنده رو راهنمایی فرمایید

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام چنانچه شغل زوجه مغایر با مصالح خانواده یا مخالف با شان خود او یا همسرش باشد زوج می تواند دادخواستی تحت عنوان منع اشتغال زوجه را مطرح کند و با توجه به اینکه کار ایشان تمام وقت است خلاف مصلحت خانواده بوده و می توانید به جهت منع اشتغال ایشان دادخواست بدهید.