02 اسفند 1402

مطالبه نفقه ایام معوقه و حال

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام 12 سال هست که شوهرم منزل رو ترک کرده جدا زندگی میکنه و به من نفقه ای نداده است حکم ترک انفاق ایشون هم ثابت شده و حکم دارم الان میخوام واسه نفقه معوقه و حال اقدام کنم ایا نفقه به من تعلق میگیرد واینکه اگر تعلق میگیرد ارزش دارد که اقدام کنم با توجه به اینکه شاغل هستم

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام بله نفقه به شما تعلق میگیرد و شاغل بودن شما مانع از دریافت نفقه نیست.در خصوص ارزش طرح این دعوی نیز این موضوع یک امر شخصی هست و بستگی به خودتان دارد.