03 اسفند 1402

شکایت بازگشت به کارتوسط کارگر

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | بازگشت به کار
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام .در رابطه با تهمت ناموسی که به همسرم زدن و اینکه تمام مدیران کارخونه از همسرم دفاع کردند فقط میگن این سوال برای ما هست که چرا این خانم باید این حرفو بزنه که اقای xبه من دست زدن نمیدونم حرف نامربوط زدن و هر بار هم حرفش تغییر میکنه .الان بدون اینکه اجازه بدن همسرم از خودش دفعاع کنه از کار با سایقه 18سال انداختنس بیرون و اون خانم با پنج ماه اومدنسچش باعث آبروو نون ما شده .ممنون میشم راهنمایی کنید .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.همسرتان می تواندباتوجه به اخراج بدون دلیل قانونی واثبات نشده،شکایت بازگشت به کار دراداره کارمحل مطرح کندتارسیدگی ورای به بازگشت به کارصادرشود.موفق باشید