03 اسفند 1402

ارز دیجیتال و بیت کوین

دسته بندی : تجاری | اثبات شراکت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر برادر بنده مدتی از یه نفر پول سوودی دریافت میکرد ک ب گفته خودشون تو کار ارز ذیجیتال بودن که بعد از مدتی اون فرد دستگیر شد و من هم مبلغی به برادرم داده بودم که به اون فرد بده چون برادرم گفت ازش چک ضمانت داره و من بعد از دادن پولم و دریافت تنها یک نوبت سود اون فرد دستگیر شد و به مراجع قضایی که مراجعه کردن گفتن برادر من سودشو گرفته و من این وسط پول پ سرمایه م رو از دست دادم الان چیکار کنم؟ایا راهی هست من هم به حقم برسم اخه من که پولی نگرفتم شاید برادر من گرفته یا سودم کرده ولی من نه به سودی رسیدم نه به اصل پولم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به مدارکی که دارید میتونید پیگیری کنید از مراجع قضایی