03 اسفند 1402

نحوه برقراری بیمه بیکاری

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | بازگشت به کار
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و روز خوش، من از تاریخ 1402/10/01 با کارگاهی قرارداد دو ساله بستم اما از 1402/112/01 تعدیل شده ام،.
کارفرما نامه عدم نیاز به من میده اما من تو سامانه ثبت بیمه بیکاری دیدم که این مورد برای اتمام قرارداد فعال میشود و برای اخراج حین قرارداد ( که مورد من هستش) باید دادنامه بارگذاری کرد.
لطفا راهنمایی بفرمائید که چطور می تونم بدون شکایت از کارفرما، مشمول بیمه بیکاری بشم؟
سابقه بیمه من از کارگاههای مختلف 10 سال و 4 ماه هستش.

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما می توانید به لحاظ غیر موجه از ایشان طرح شکایت کرده وتقاضای بازگشت به کار نمایید مطابق مواد 2 و7 و21 و27 قانون کار اخراج کارگر یا همان تعدیل وی در صورتی که ایشان دارای قرارداد باشد باید بدوا به تایید کمیته انضباطی کارگاه مذکور وسپس شورای اسلامی کار شهرستان برسد در صورتی که شرکت شما این تشریفات قانونی را رعایت ننموده باشد شما می توانید درخواست بازگشت به کار نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر در خصوص اقدام بعدی در خصوص نحوه دریافت بیمه بیکاری از طریق همین پنل درخواست خود جهت مشاوره با بنده را ارسال بفرمایید