03 اسفند 1402

حق حبس زوجه و مطالبه مهریه و نفقه

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من سوالی دارم که من در دوران عقد هستم و قصد حبس کردن مهریه و مطالبه نفقه دارم و پدرم اجازه نمیده دیگه در خونه اش بمونم و من باید خانه ای برای خود اجاره کنم آیا پول ‌یش و اجاره این خانه به عهده همسرم است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اگر شما بخواهید از حق حبس استفاده نمایید شما نباید با زوج زندگی مشترک را شروع نمایید و نباید تمکین عام و خاص نمایید زوج مکلف است که نفقه شما و مهریه را پرداخت نماید و شما باید دادخواست مطالبه نفقه معوقه و جاری را اقامه نمایید