04 اسفند 1402

اثبات نسب پدری و فرزندی و ارث

دسته بندی : ارث و امور حسبی | اثبات نسب
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من از نوزادی در خانواده ای غیر از خانواده ی خودم بزرگ شدم ده سال پیش با حکم قاضی اثبات نصب شدم ولی دنبال تغییر نام به اداره ثبت احوال نرفتم ده روز پیش برای تغییر شناسنامه اقدام کردم و متوجه شدم که پدرم در سال 1398 فوت کرده و برادر و خواهر تنی و ناتنی من با اینکه از وجود من مطلع بودن هیچ اطلاعی به من ندادند من از وجود اموال و اسناد پدرم هیچ اطلاعی ندارم ولی شنیده بودم که او تجارت موفقی داشته
الان یک شناسنامه به نام پدر واقعیم دارم و هیچ مدرک و سند دیگری برای گرفتن گواهی انحصار وراثت و یا استعلام گواهی در صورت اقدام به صدورگواهینامه انحصار وراثت توسط یکی از برادر وخواهر ناتنی ام در سالها بعد از 1398 تا تاریخ اسفند 1402 در دستم ندارم .
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم .
با تشکر ارادتمند مهدی عطایی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر نسب واقعی شما در مراجع قضایی اثبات شده باشد شما جز ورثه ، پدر متوفی خود محسوب خواهید شد و شما باید به مرجع قضایی محل آخرین اقامتگاه پدر متوفی خود مراجعه نمایید و پیگیری نمایید