05 اسفند 1402

پرداخت جریمه کمیسیون ماده ۱۰۰

دسته بندی : شهرداریها | کمیسیون ماده 100
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ما یک واحد از یک ساختمان 7 طبقه را خریدیم به صورت قولنامه ای و وکالت نامه. این ساختمان 7 طبقه دارد که طبقه 7 جریمه دارد به مبلغ 700 میلیون تومان و حکم این واحد حکم به جریمه است.ما طبقه 7 را خریداری کردیم. تعداد طبقات مجاز 6 طبقه است و طبقه 7 رو خلاف ساختن. در موقع خرید در قولنامه ذکر شد :( هرگونه بدهی از قبیل شهرداری دارائی حتی تفکیک در هر زمان و هر بابت و هر جهت تعلق بگیرد هر واحد نسبت به سهم خودشان مربوط به خریدار می باشد)
حالا میخواستم بدونم این جریمه خلافی رو ما به تنهایی باید بپردازیم و یا کل ساختمان در پرداخت آن سهم دارند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر ‌محترم پرداخت جریمه کمیسیون ماده 100 به عهده فروشنده و سازنده است و شما میتوانید دادخواست حقوقی به طرفیت فروشنده اقامه نمایید