05 اسفند 1402

دختری در شرف ازدواج هستم و امشب جلسه قبل از بله برون بود، ما ضمن دریافت تمامی حقوق تعداد 114 تا سکه رو به عنوان مهریه در نظر گرفتیم

دسته بندی : خانواده | ثبت واقعه ازدواج
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شب بخیر
من دختری در شرف ازدواج هستم و امشب جلسه قبل از بله برون بود،
ما ضمن دریافت تمامی حقوق تعداد 114 تا سکه رو به عنوان مهریه در نظر گرفتیم و این رو به عنوان متن نوشته با امضا در دست داریم.
خواستم ببینم برای ثبت این حقوق در چه زمانی ،کجا و به چه صورت اقدام کنیم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ، در روز عقد در محضر رسمی این صورتجلسه رو با خود ببرید تا در سند ازدواج ثبت گردد