طلاق

دسته بندی : خانواده | طلاق
حامد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام روز بخیر من توی روسیه دانشجو هستم بنا به دلایلی امکان ادامه زندگی با همسرم رو ندارم و میخواهم طلاق بگیرم ۲ سال هست عقد کردم و مهریه ام ۵ سکه هست چون قرار بود بعدش حق طلاق بدهند که ندادن فقط توی عقد نامه ام ذکر شده حق سکونت با هر دو نفره حتی هیچ سند محضری هم بابت این موضوع به من ندادن الان هم منو تهدید به ممنوع الخروجی کردند طلاق هم نمیخواد بده اول گفته بودند توافقی الان این کار رو هم نمیخوان انجام بدن آیا من راهی دارم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام طبق قوانین ایران حق طلاق با زوج هست و فقط در موارد محدودی زوجه میتواند طلاق بگیرد ، متاسفانه براساس قوانین جاری این امکان وجود دارد که میتواند شما را ممنوع الخروج کند و در مقابل شما میتوانید فقط نفقه مطالبه کنید و مکانی که ایشان برای سکونت انتخاب کرده را نپذیرید و در نهایت دنبال مطالبه مهریه بروید