05 اسفند 1402

عدم اجازه از سوی زوج برای ملاقات فرزند

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
7 ساله از شوهرم جدا شدم و برای دیدن بچه مشکلی نداشتیم
تا اینکه 5 ماه پیش من نامزد کردم و الان که متوجه شده نمیزارن خودم برم دنبال بچه اذیت می‌کنه فقط شرط گذاشته پدرم بره دنبالش که گاهی نیست و اینکه من شهر دیگری زندگی میکنم نمیزاره بچه رو ببرم خونه خودم میگه فقط توی خونه پدرم میتونم ببینمش
آیا چنین حقی داره ؟ و دقیقا چکار میتونم بکنم

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام ایشان نمیتوانند مانع ملاقات شما با فرزند مشترک شوند و چنانچه در خصوص زمان و مکان ملاقات و ... اختلاف دارید میتوانید دادخواست ملاقات فرزند را مطرح نمائید.