05 اسفند 1402

صدور گواهی عدم امکان سازش

دسته بندی : خانواده | صدور گواهی عدم اماکن سازش به درخواست زوج
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بخاطر اختلافات با اینکه با همسرم زندگی می کنم ایشون دادخواست عدم سازش داده. جلسه ی اول رو متوجه نشدم و نرفتم ابلاغ جلسه ی دوم برام اومده نمی خوام شرکت کنم و به خودش هم گفتم که شرکت نمی کنم و اختلاف ما باید بین خودمون حل بشه اگه نرم چه اتفاقی میفته

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در صورت عدم حضور در جلسه دادرسی ، ممکن است رای به گواهی عدم امکان سازش و طلاق صادر گردد بهتر است شما در جلسه دادرسی حاضر و دفاعیات خود را ارائه نمایید