05 اسفند 1402

از کار افتادگی کلی کارگر

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | اعتراض به از کار افتادگی
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. آیا میتوانم پرونده ی پزشکی مادرم که با پرداخت حق بیمه قالیبافان، در حین انجام کار به تشخیص پزشکان معتمد سازمان از کارافتادگی کامل اعلام شدند، ولی در کمیسیون پزشکی توسط کارشناسان رد شده، را پیگیری نمایم.
ایشان به دلیل کاهش شدید بینایی چندسالی پیگیری بوده اند ولی متاسفانه با بی عدالتی های زیادی روبرو شده. اند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله مادر شما میتواند درخواست از کار افتادگی را مطرح نمایید و باید بیماری ایشان در کمیسیون پزشکی بررسی گردد و نظریه کمیسیون پزشکی ، قابل اعتراض در کمیسیون عالی است و باید رای از کار افتادگی کلی ایشان صادر گردد