06 اسفند 1402

آیا زوجه می تواند مانع از ورود زوج به متزل مشترک گردد؟

دسته بندی : خانواده | الزام خوانده به تهیه مسکن جداگانه
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر، زوجه برای معتاد بودن زوج شکایت میکنه، تمام آزمایش‌ها منفی، بعد برای نفقه و مهریه و اجرت المثل و یک شکایت دیگر به عنوان توهین به اشخاص عادی، ضرب،،،،،آیا زوجه میتونه زوج رو به خونه راه نده،،چون منزل مسکونی در حیاط پدر زوجه هست برای ورود ممانعت کنه، ممنون

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام چنانچه منزل مشترک ملک زوج می باشد خیر این اختیار را ندارید ولیکن چنانچه منزل مشترک ملک پدر زوجه هست بله میتوان از ورود ایشان ممانعت نمود و زوج را به تهیه مسکن ملزم نمود.