06 اسفند 1402

دفاع توسط زوج در دعوی مطالبه اجرت المثل توسط زوجه

دسته بندی : خانواده | مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام زنم بخاطر اجرت المثل از من شکایت کرده چجوری از خودم دفاع کنم چکار باید بکنم

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام دعوی اجرت المثل دفاع خاصی ندارد در مورد این دعوی زوج باید اثبات نماید که زوجه کارهای منزل را تبرعی(یعنی بدون هرگونه قصدی مبنی بر اخذ اجرت) انجام میداده و به این منظور می توانید از قاضی بخواهید طرف مقابل سوگند یاد کند