06 اسفند 1402

از کارافتادگی ناشی از تصادف

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | اعتراض به از کار افتادگی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اگه از بیماری هیپوگنادیسم اطلاع ندارین قبل ازپاسخ لطفا یه جسجویی تو نت بکنین بعد جواب بدین.من مبتلابه این بیماری هستم زود انرژیم تحلیل میره به خودم فشارمیاوردم و میگفتم من این مشکلا دارم درجایی که از بقیه هم بیشتر انرژی میزاشتم ده دوازده سالی باداشتن بدنی ضعیف کم نیاوردم و جای هیج شک و شبهه ای نزاشتم و کم و بیش هم درمان هم میکردم ودر زناشویی و رابطه جنسی مشکلی نداشتیم درصورتی که طی این 12سال چندین بار طب کار میرفتم که جواب همه آنها سالم بود.گذشت تایکماه قبل با ماشین یکی از عقب زد بهم و متواری شد ولی کروکی زده که مقصر اونه و متواریه. من متاسفانه تو این تصادف مهره های کمرم بدجوری شکست و جراحی شدم وبدتر از همه اونا توانایی جنسی و شهوتیم را کلا از دست دادم حالا قبل از این تصادف بوسیله دارو مشکل رابطه جنسیماحل میکردم اول 1-میتونم از بیمه درخواست ازکارافتادگی به خاطر هیپوگنادیسم و مهره کمرم بگیرم2- پزشک قانونی چقدرممکنه بواسطه اینکه هیچ تمایلی به رابطه جنسی ندارم برام دیه کامل ببره و3-اگه راننده مقصرپیدا نشه بیت المال غیراز دیه، خسارت وارده به ماشین وهزینه بیمارستان وبیکاری را هم میده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم 1.بله با تشخیص کمیسیون پزشکی ممکن است از کارافتاده ی جزیی محسوب شوید. 2.باید معاینه شوید .اگر واقعا توانایی کامل جنسی را از دست داده باشید ،دیه کامل درنظر می گیرد. 3.خیر صرفا مبلغ دیه