06 اسفند 1402

عدم اجازه رفت و آمد به فرزند جهت حضور در منزل خانواده زوجه

دسته بندی : خانواده | تحویل فرزند
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من و همسرم بیش از شش سال است که ازدواج کردیم و یک بچه 5 ساله داریم و در قم زندگی می کنیم. همسرم برای اذیت من به منزل پدر و مادرم در تهران نمی آید و حتی اجازه نمی دهد که بچه را با خودم به تهران ببرم. حتی برای عید هم اجازه نمی دهد و نه به تهران می آید و نه اجازه می دهد که بچه را با خودم به تهران ببرم و اگر قصد بردن بچه را داشته باشد با شکستن لوازم خانه و ترساندن بچه (در زمان هایی که من نیستم بچه را می زند که بچه به من می گوید. یک فیلم از این مورد دارم) مانع بردن بچه می شود. از طرف دیگر همیشه پدر و مادرش به خانه ما می آیند و بچه را با خودشان به شهرستان به خانه خواهر همسرم می برند. آیا امکان قانونی وجود دارد که این مساله را پیگیری کنم.

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.در قانون موضوعی در خصوص اجبار همسر برای ملاقات فرزند با خانواده زوجه وجود ندارد ونمی شود ایشان را به این امر اجبار کرد