07 اسفند 1402

ثبت شرکت توسط اشخاص حقیقی

دسته بندی : تجاری | اثبات شراکت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

خواهر من میخواد یه شرکت بزنه، و از من که خواهرش هستم میخواد شریک اش بشم در شرکت. میگه نگران نباش. همه ی مسئولیت های مالی به عهده ی مدیر عامله. و برای وام های مختلف یا ال‌سی که میخواد بگیره، میگه شما دچار مشکل نمیشن اگر نتونم بازپرداخت کنم. آیا این حرف درسته؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله تا حدودی به صورت کلی البته بستگی داره به چه شکل و عنوانی ثبت بشه