07 اسفند 1402

برای مطالبه نفقه فرزندم چه اقدامی انجام دهم

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من مدت 7 سال است که از همسرم جدا شده ام و فرزند 12 ساله ای دارم که با من زندگی میکند و همسرم هیچ گونه نفقه و خرجی برای دخترم پرداخت نکرده این 7 سال . اولا میخواستم بدونم مبلغ نفقه دختر برای امسال چقدر هست و‌ارزش شکایت داره یا نه؟ دوما چکار باید بکنم قانونی که بتونم از پدرش خرجی بگیرم در حالیکه تمکن مالی خوبی داره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، نفقه فرزند بستگی به میزان درآمد پدر دارد ولی به طور معمول ماهی دو میلیون تومان تعیین میشود، شما میبایست دادخواست مطالبه نفقه فرزند مطرح کنید و در دادگاه تقاضای کارشناسی کنید تا نفقه توسط کارشناس تعیین شود .