07 اسفند 1402

میتوانم علیه کارفرما به علت اخراج شکایت کنم

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | بازگشت به کار
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ببخشید من قبلا جای کار می‌کردم و از اون کار اومدم بیرون و جایی دیگه مشغول بکار شدم که ازش ناراضی بودم
صاحب کار قبلی دوباره به من پیشنها د کار داد ..منم تایید کردم که حتما میخان که از این کاری که الان مشغول هستم بیام بیرون دم عیدی بیکار نمونم چون کرایه خونه باید بدم ..ایشون گفتند که حتما میخان و منم رفتم پیششون و مشغول بکار شدم با حقوقی ماهی 10 تومن الان بعداز 4 روز بمن میگن که دیگه نیان سرکار و نمیتونیم همکاری کنیم
میخاستم بپرسم میتونم از این آقا شکایت کنم یا ن چون دم عید منو بیکار کردن و الان این موقع من کار پیدا نمیکنم و کرایه خونم عقب افتاده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی، علیه کارفرما در اداره کار شکایت کنید و تقاضای بازگشت به کار را مطرح کنید و حقوق و مزایای ایام بیکاری را مطالبه کنید.