07 اسفند 1402

مطالبه نفقه در عقد موقت

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
فرشته عباس پور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام.
بنده سال 1377 الی 1387 به مدت 10سال ازدواج موقتی داشتم حاصل این ازدواح یگ پسر است .
در تمام این 10سال از تاریخ 77 الی 87.نفقه خرجی به بنده پرداخت نشده..وبه دلیل این که میترسیدم بچمو ازم بگیره ببره.و در خانواده شون پرونده هایه جعل کلاهبرداری وقتل زیاد بود بنده از ترس و دلهره امکان مطالبه نفقه تا امسال رو نداشتم.

حال سوال بنده دادخواست نفقه موقه ثبت کردم. و هقته بعد دادگاه دارم شاهد هم در این زمینه دارم که در این مدت 10سال از 77 تا 87 به هیچ عنوان خرجی نداده و بنده خودم خرج خودم بچم در اوردم.

آیا امیدی هسن بره مطالبه نفقه و راه روش مطالبه رک خواستم از شما عزیزان کمک‌بگیرم با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام در عقد موقت در صورتی توافق طرفین بر پرداخت نفقه . شما می توانید اقدام به مطالبه نفقه نمایید