08 اسفند 1402

امکان جدایی بواسطه اطلاع از بیماری زوجه

دسته بندی : خانواده | فسخ نکاح
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب ،
بنده 5 ماهه که عقد کردم و تازه متوجه شدم که دختری که باهاش ازدواج کردم یکی از تخمدان هاش رو برداشته و یکی دیگه که براش مونده کیست داره و ذخیره تخمک ها خیلی کمه (دکتر زنان گفته به هیچ عنوان امکان بارداری نیست چون ذخیره تخمک هایی که مونده 0،33 هست) و یاعسگی زودرس هم داره (تا حدودا کمتر از یک سال دیگر یاعسه میشه)
بنده هیچ کدوم از اینا رو خبر نداشتم و الان اصلا حس خوبی ندارم و دیگه نمیخام ادامه بدم ، میخاستم بدونم اگر اقدام به طلاق کنم ایا باید مهریه رو پرداخت کنم (رابطه نداشتم )
مدارک پزشکی هم موجوده و حدودا از 3 سال پیش خانواده دختر از این بیماری اطلاع پیدا کردن و اقدام به برداشتن تخمک کردن ،

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام عقد ازدواج بر مبنای سلامت جسمی و روانی زوجین و جهت تداوم نسل صورت میگیرد و طرفین با فرض صحت و سلامت جسمی روانی یکدیگر به ازدواج راغب میشوند حال اگ. یکی از طرفین فاقد شرط صحت و سلامت باشد و این موضوع را از طرف مقابل مخفی نماید طرف دیگر ( چه زوج و چه زوجه ) این اختیار را خواهد داشت که به استناد تدلیس طرف مقابل پس از اطلاع نسبت به طرح دادخواست فسخ نکاح اقدام نماید این اقدام فوریت دارد و این تشخیص فوریت عرفی است و تنها حالتی است که اگر زوجه تدلیس نموده باشد مستحق دریافت نفقه نخواهد بود . جهت راهنمایی بیشتر میتوانید از مشاوره تلفنی با همکاران وکیل بهره مند شوید‌