09 اسفند 1402

اجرای صیغه طلاق

دسته بندی : خانواده | ثبت واقعه طلاق
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من به مدت یک سال و خورده ای هست که در شرف طلاق هستم فرزند دختری 9 ساله دارم رای صادر شده اما شوهرم برای ثبت مهر طلاق حضور پیدا نمیکنه بنده خودم شیراز هستم و اشون هم کرمانشاه ولی برای این که من نتونم به دادگاه رسیدگی کنم دادگاه از خوزستان خرمشهر کار هاش انجام شده و دادگاه اونجا به کار ها رسیدگی نمیکنن نمی‌دونم چطور بگم منطقه عرب نشین هستن و الان میخواستم بدونم راهی هست دادگاه رو به شهر خودم بیارم و یا در خصوص نیامدنشون به طریقی مهر طلاق رو بگیرم در ضمن ایشون از پرداخت نفقه و مهریه هم امتناع کردن ممنون میشم جواب بدید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام طبق قانون گواهی عدم امکان سازش دارای مدت است اگر در ‌مهلت مقرر به دفترخانه مراجعه نگردد گواهی عدم امکان سازش باطل خواهد شد شما باید به دفترخانه طلاق مراجعه نمایید و درخواست نمایید تا به همسرتان ابلاغ گردد و در صورت عدم حضور ایشان ، صیغه طلاق جاری خواهد شد