09 اسفند 1402

استرداد اموال وجهیزیه زوجه

دسته بندی : خانواده | استرداد جهیزیه
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. همسر برادرم درخواست استرداد جهیزیه داد ولی اصلا یک قلمم خودش جهیزیه نیورده بود فاکتورهای خواهرش را برد دادگاه و شکایت کرد رای دادگاه بدوی به نفع اون صادر شدولی در دادگاه تجدید نظر رای به نفع برادرم صادر شد. سوالم اینه برادرم میتونه ازش شکایت کنه بابت اینکه فاکتور خواهرش رو برده گذاشته اجرا؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

همین که در دادگاه تجدید نظر به نفع برادر شما حکم صادر شده موجبات شکایت فراهم گردیده نیاز به شکایت جدید نیست