09 اسفند 1402

سپردان جهیزیه به امین اموال

دسته بندی : خانواده | استرداد جهیزیه
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

واسه من دادنامه اومده که واسه تامین خواسته جهزیه و توقیف در محل من اگه امین ببرم شعبه ومعرفی کنم اجازه خروج جهزیه را میدن؟؟مگه تامین خواسته این نیست که قبل از جلسه رسیدگی بتونی جهزیه را از دسترس زوج خارج کنی؟؟لطفا کامل توضیح بدید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام خیر باید جهیزیه به امین اموال سپرده شود و امین مسئولیت نگهداری از اموال خواهد داشت