10 اسفند 1402

درخواست ملاقات با فرزند

دسته بندی : خانواده | تحویل فرزند
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من حدود 1سال پیش همسرم فوت شد و یه پسر 4ساله دارم زمانی که همسرم فوت شد در زندان بازداشت موقت بود برای مسایل مالی که کلاه برداری خانوادگی کرده بودن با پدر و برادراش زمان فوت همسرم من به دلایلی 3ماه منزل مادرشوهرم بودم .پذرشوهر و مادر شوهر من از هم جدا شدن ، بعد از مرگ همسر خانه من در شمال مصادره شد و من مجبور شدم وسایلو رو بفروشم و در حساب برادرشوهرم بریزم که بعدمن پس ندادن و بعد از آن نیز وسایل شخصیم رو به خانه آنها بردم چون جایی نداشتم بعد مدتی مرا کتک زده و به همراه فرزندم از خانه انداختن بیرون کردن وسایلم هم بالا کشیدن الان بعد از 6ماه برای من اظهار نامه فرستادن برای ملاقات فرزندم آنهم از طرف مادرشوهرم نه پدر شوهرم 3روز مهلت دادن من چیکار باید بکنم من نمیخوام بچمو بهشون حتی برای ملاقات بدم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.مطابق قانون بعد از پدر جد پدری یا همان پدربزرگ می تواند حضانت فرزند را بر عهده بگیرد ویا با فرزند ملاقات کن اگر مادر شوهرتان اظهارنامه داده لازم نیست به ایشان پاسخی بدهید