10 اسفند 1402

امکان مطالبه نفقه معوقه در ازدواج موقت

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام سال 77 الی 87 به مدت 10سال عقد موقتی انجام داده ام که حاصل ازدواج یک پسر میباشد.
حتی خرجی هم توافق شده بود در سیغه نامه توافق شده است.

بعد از گذشت 15سال دادخواست مطالبه نفقه موقه ثبت نمودم ودادگاه به زودی تشکیل میشه.

در این زمینه 4شاهد هم دارم که نفقه پرداخت نمیکرد به بنده.

آیا بعد از اتمام مهلت سیقه نامه که از روش 15سال میگذره بنده با شهادت 4نفر مطالبه نفقه موقه امکان پذیر خواهید بود؟؟

باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام اصولا در عقد ازدواج موقت نفقه وجود ندارد ولیکن با توجه به قید آن در عقدنامه زوج ملزم به پرداخت مبلغ تعیین شده خواهد بود ، لذا امکان مطالبه نفقه معوقه را خواهید داشت.