11 اسفند 1402

عودت نفقه ی پرداختی به زوجه ناشزه

دسته بندی : خانواده | نفقه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ببخشید دو تا سوال
بنده زوج هستم و دیروز جلسه الزام به تمکین تجدید نظر داشتم که احتمال زیاد زوجه محکوم به تمکین خواهد شد،

یک: ایا امکان اخذ حق الوکاله خودم را به صورت قانونی از زوجه دارم؟
دو: ایا نفقه هایی که از. پنج ماه پیش و شروع پرونده تمکین به خانمم پرداخت کردم راه حل قانونی برای عودتش وجود دارد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم بله می توانید حق الوکاله را از شخص محکوم مطالبه نمایید. خیر امکان عودت نفقه ی پرداختی وجود ندارد و قضات به این مورد حکم نمی دهند.