11 اسفند 1402

حضانت فرزند دختر سه ساله

دسته بندی : خانواده | حضانت
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام من و همسرم خونه پدرش زندگی میکنم بحثی شد و شروع به خود زنی کرد گفت بیان تورو ببرن فحاشی کرد من فرداش منزل ترک کردم شوهرم هم جلومو نگرفت پیامکی هم اطلاع دادم دارم میرم بچه 3یالع دارم درخواست م طلاق توافقی داده یه جلسه مشاوره رفتیم میخواد بچه رو از من بگیره و فقط میگه طلاق من همسرم و زندگی ام دوست دارم ماشین هم به نام منه میگه زمین میفروشم طلا هات میدم چون ماشین خرید باهاش اما دخترم بده به من می‌تونه از من بگیره

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام با توجه به اینکه سن فرزند شما سه سال هست ایشان در صورت وقوع طلاق و جدایی نمی توانند حضانت را از شما بگیرند چرا که تا سن 7 سالگی حضانت با مادر است.