11 اسفند 1402

شرایط لغو حضانت فرزند

دسته بندی : خانواده | استرداد طفل
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

چه چیز های باعث میشه حضانت لغو بشه
و‌نمیزارن وسایل یا لباس هام بردارم قبل جلسات طلاق و دادگاه جوری هست بتونم وسایل ام بگیرم زیر نظر قانون بگیرم اثاث هام چون من نمیخوام جدا بشم فقط با این ترفند خونه پدرم اجاره کنم وسایل ام ببرم قبلا براش موتور گرفتم دزدین طلا فروختم ماشین گرفت همش از بابام قرض کردم خورد خورد طلا فروختم پرو شد باباش همش دنبال پول مفت زکات با زمین فروشی که دارن تهدید کردن
هرجوره بچه رو می‌خوان بگیرن با فروش زمین از فامیلاش زنگ زدن

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.موارد لغو حضانت اعم از اعتیاد شخص و محکومیت قطعی به مجازات حبس و... می باشد